Black Friday Airfryer Deals | De beste deals

Vanaf vrijdag 24 november 2023 vind je op deze pagina alle Airfryer deals. Houd deze pagina goed in de gaten.

Black Friday deals bij:

Airfryer Black Friday 2023 aanbiedingen

Korting is natuurlijk altijd leuk. Wanneer je bij de aanschaf van bijvoorbeeld een Airfryer goed oplet, kan dat je flink wat geld schelen. Er zijn altijd wel winkels die met leuke aanbiedingen komen. Dat geldt overigens voor vrijwel alle artikelen die je jezelf kunt bedenken. Er is altijd wel een reden te bedenken waarom er korting wordt gegeven. Denk bijvoorbeeld aan uitverkoop in de verschillende seizoenen of de feestdagen waarin je altijd wel kunt profiteren van scherpe aanbiedingen. Met Airfryer Black Friday is er eenmaal per jaar zelfs een speciale kortingsdag waarin de aanbiedingen ongekend groot zijn. Koop een Airfryer op Black Friday en je bespaart ontzettend veel geld! Maar wat is Black Friday Airfryer dan eigenlijk precies? Waar komt het vandaan en welke winkels doen er in Nederland eigenlijk aan mee? Krijg je bijvoorbeeld ook korting op een Philips Airfryer op Black Friday? Op deze én andere vragen krijg je hieronder een antwoord.

Alle Airfryer Black Friday aanbiedingen in één overzicht. Bekijk ook eens onze andere website: Op www.blackfridayshoppen.nl verzamelen wij alle Black Friday aanbiedingen.

Wat is Airfyer Black Friday

Airfryer Black FridayBlack Friday is de vrijdag na Thanksgiving, één van de meest belangrijke feestdagen in de Verenigde Staten. Voor veel Amerikanen is het ook de dag waarom de kerstinkopen beginnen. Het is dan ook vaak een extra vrije dag waarom iedereen gaat jagen op scherpe aanbiedingen. En reken maar dat die er op Black Friday Airfryer meer dan genoeg zijn. Winkeliers spelen er namelijk handig op in en bieden hun producten aan met gigantische kortingen. Het mooiste is misschien nog wel dat deze traditie inmiddels lang niet alleen maar in Amerika in stand gehouden wordt. Ook in de rest van de wereld kun je profiteren van uitverkoop tijdens Black Friday. Heel veel producten worden aangeboden voor een prijs die de rest van het jaar absoluut niet meer lager gaat zijn. Het is dus de perfecte gelegenheid om flink veel geld te besparen door bijvoorbeeld een Airfryer op Black Friday te kopen. Overigens vindt Thanksgiving altijd de vierde donderdag van november plaats. De dag erop is het dus traditioneel Black Friday.

Airfryer XL en XXL Black Friday

Black Friday staat bekend om zijn waanzinnige kortingen, en voor liefhebbers van keukenapparatuur is het dé gelegenheid om een goede deal te scoren op de Airfryer XL en Airfryer XXL. Deze populaire heteluchtfriteuses van Philips staan hoog op het verlanglijstje van velen, dankzij hun vermogen om heerlijke gerechten te bereiden met minder vet. Tijdens Black Friday kun je flinke kortingen verwachten op zowel de XL- als de XXL-modellen. Het is de perfecte tijd om een upgrade te overwegen of om voor het eerst een Airfryer in huis te halen. Houd de aanbiedingen goed in de gaten, want op = op!

De oorsprong Black Friday Airfryer deals

Airfryer Black Friday 2020Het is niet precies bekend hoe Black Friday is ontstaan. Er zijn namelijk verschillende verhalen over de oorsprong. Zo is een veelgehoorde theorie dat de dag aan zijn naam komt doordat retailers dankzij Black Friday voor hun rode cijfers voor het eerst in het jaar kwijt zijn en deze kunnen vervangen door zwarte cijfers. Met andere woorden: op de vrijdag na Thanksgiving wordt door de winkeliers zoveel winst gemaakt dat ze in één klap over het verliest van dat jaar heen zijn. Een andere theorie is dat de week voor Black Friday een echte paradeweek is in de Verenigde Staten. Al deze parades worden gesponsord door bedrijven die leuke deals aanbieden om de aandacht te trekken. Black Friday Airfryer is de eerste ‘gewone’ dag na deze paradeweek waarop veel mensen dus direct inkopen gingen doen om van die deals te profiteren. Er zijn echter nog veel meer theorieën te vinden waardoor Airfryer Black Friday is ontstaan!

Welke winkels doen mee in Nederland

We vertelden eerder al dat deze aanbiedingen lang niet meer alleen in de Verenigde Staten geldig zijn. Inmiddels is het namelijk in vrijwel heel de wereld waaronder in Nederland een jaarlijkse dag waarop je heel veel producten met hoge kortingen kunt kopen. Een Philips Airfryer op Black Friday is bijvoorbeeld stukken goedkoper dan wanneer je deze op een andere dag in het jaar koopt. Als het dan toch al herfst is en je een Airfryer wil gaan kopen, is het misschien verstandiger even te wachten en de Airfryer op Black Friday te kopen. Dat kan namelijk flink wat geld schelen en daar kun je weer heel veel andere leuke dingen mee doen. In Nederland doen steeds meer winkels mee met Black Friday Airfryer. Onder andere grote ketens als Bol.com en Mediamarkt komen op deze bijzondere dag met stuntprijzen. Maar ook andere winkels zoals bijvoorbeeld BCC, Blokker en Coolblue passen hun prijzen op Black Friday aan. Mediamarkt en Bol.com staan erom bekend dat de prijzen echt gigantisch omlaag gaan de dag na Thanksgiving.

Ook voor Airfryers

Het meest fijne van deze kortingsdag is misschien nog wel dat de kortingen niet alleen voor bepaalde producten gelden. Of je nu een computer bij de Mediamarkt of een stofzuiger bij Coolblue wil kopen op Airfryer Black Friday: je profiteert vrijwel altijd van korting. Dat geldt ook wanneer je een Airfryer koopt op Black Friday. Soms lopen de kortingen wel op tot meer dan 50%. De ideale gelegenheid om een Airfryer in huis te halen dus. Rond de feestdagen eten we sowieso al vaak een stuk ongezonder dan de rest van het jaar en dankzij de Airfryer eet je veel minder vet dan zonder. Eet je friet en snacks voortaan uit deze geweldige heteluchtoven waardoor het veel minder vet is. Verder kun je natuurlijk ook allerlei andere gerechten klaar maken. Er zijn meer dan genoeg redenen om een Airfryer op Black Friday aan te schaffen!

Bekijk Airfryer aanbiedingen per merk: Bourgini, Inventum, Ninja, Philips, Princess, Tefal

Bekijk Airfryer aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue, Expert, Mediamarkt

Bekijk Airfryer aanbiedingen : Airfryer XL, Airfryer XXL

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Airfryer aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Airfryer aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Airfryer aanbieding?

Er wordt gemiddeld €25 bespaard door gebruik te maken van een Airfryer aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Airfryer aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Airfryer in de aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.