Airfryers kopen op Black Friday

0
1897

Black Friday komt er weer aan!

Het grootste Amerikaanse koop festijn komt er weer aan en dat betekend hoge kortingen en de beste aanbiedingen in vrijwel iedere webshop. Op Black Friday, maar ook op Cyber Monday is het de tijd van het jaar om nieuwe spullen te kopen. Black Friday is op de vrijdag na Thanksgiving en is in het leven geroepen om de december inkopen te doen.

Hoe veel korting krijg je op Black Friday

De kortingen verschillen en lopen soms wel op tot 50%. Daarnaast worden er vaak gratis producten weggegeven of meegegeven bij een aankoop van een ander product. Hou daarom goed in de gaten dat je gebruik maakt van de mooie kortingen.

Airfryer kopen op Black Friday

De mooiste tijd om een nieuwe Airfryer te kopen is uiteraard op Black Friday, maar houdt er wel rekening mee dat iedereen op koopjes jaagt rond deze tijd van het jaar. Webshops kampen met vertragingen bij het verzenden of producten die niet leverbaar zijn. Zorg er dus voor dat je als een van de eerste bent die gebruik maakt van de kortingen.

Welke webshops doen er eigenlijk allemaal mee?

De bekende webshops zoals Coolblue, Wehkamp, Bol.com en Zalando doen allemaal mee, maar dat is nog lang niet alles! Voor een volledige lijst met deelnemende webshops kun je terecht op http://www.blackfridayshoppen.nl. Naast de deelnemende webshops staan ook de beste deals en hoogste kortingen centraal. Tot slot bieden zij enorm veel informatie over de twee tradities aan en is het mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in