Wat zijn de beste airfryers van 2022?

0
2506
A caucasian woman chef is dumping fresh made fried potato chunks on a piece of baking paper which has three oven roasted marinated salmon fillet with basil and pepper on top. Homemade fish and chips.

Als je op zoek bent naar een nieuwe tote bag is het niet meer dan logisch dat je het liefst het allerbeste model koopt. Bij een airfryer is dat precies hetzelfde! Je zult dan ook benieuwd zijn naar wat de beste airfryers zijn volgens experts. Om je daarbij te helpen, leggen we in dit artikel uit voor welke exemplaren je het beste kunt kiezen.

Tower T17005

Deze goedkope heteluchtfriteuse is bescheiden, maar stevig en gebruiksvriendelijk. Het produceert ook gefrituurd voedsel van hoge kwaliteit: het is uitgerust om alles knapperig te maken, van kipgoujons tot frites (die nog beter worden door eerst voor te koken). Prijs is echter niet de enige attractie van de Tower: het is een solide concurrent voor gezinsgebruik, omdat het een grote capaciteit heeft en zich aan de gezondere kant van het spectrum bevindt, naar verluidt het vetgehalte met 80% verminderen. De onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig, wat geweldig is om snel schoon te maken na het koken, en er is een reeks accessoires beschikbaar.

Tefal Actifry Genius+

Als je op zoek bent naar een eersteklas airfryer die een goed alternatief biedt voor frituren met minimale poespas, dan is de Tefal Genius+ degene die je moet proberen. Met een capaciteit van 1,2 kg kookt deze heteluchtfriteuse met weinig inspanning tot zes porties voedsel. In het Genius-assortiment kun je kiezen voor grotere modellen, maar deze vallen vrij groot uit en weinig mensen vinden dit model de ideale maat. Hier moet je ook als je een crossbody tas dames koopt rekening mee houden! De 360-graden roerpeddel is daarnaast ongelooflijk handig en zorgt ervoor dat voedsel gelijkmatig en consistent wordt gekookt zonder dat je je voedsel halverwege de kookcyclus hoeft te schudden.

Ninja Airfryer AF100UK

Gezond friet bakken met tot 75% minder vet (dan gefrituurde handgesneden frites) kan met dit model, al is deze Ninja Airfryer is aantoonbaar zoveel meer. Naast het opkloppen van 900 g frites, maken de verwijderbare crispplaat en de twee ventilatorsnelheden het een veel veelzijdiger apparaat. Je kunt voedsel niet alleen braden en braden, maar het ook uitdrogen om beef jerky, taaie appelringen, bananenchips, veggiechips en andere gezonde snacks te produceren. Een van de andere geweldige functies is een opwarmstand, die perfect is om restjes weer tot leven te brengen zonder de oven aan te zetten, en om losse pizzapunten knapperig te maken.

Tower Xpress Pro Combo 10-in-1

Als je een heteluchtfriteuse wilt die iets meer doet dan de patat en kipnuggets, maar niet helemaal kan uitrekken tot een premiummodel als de Tefal Genius XL, dan is dit een goed geprijsd compromis. Het voelt niet te groot aan op het aanrecht in vergelijking met andere merken, maar heeft voldoende ruimte binnenin. Je kunt met deze friteuse bakken, braden, aan de lucht frituren en uitdrogen en, in tegenstelling tot andere modellen met lades in mandstijl, heeft hij individuele crispplaten, waardoor hij meer op een mini-tafeloven lijkt. Bovendien ziet dit model er mooi uit, wat voor een Ted Baker tas zwart ook zeker geldt.