Airfryer aanbiedingen bij Blokker.nl

Blokker.nl heeft regelmatig airfryers in de aanbieding. Kortingen lopen in sommige gevallen leuk op. Klik op één van de onderstaande links om naar een overzichtspagina per merk te gaan, zo zie je direct de goedkoopste airfryer van een bepaald merk. Klik op deze links om alle airfryers in één overzicht te zien, zo zie je direct welke airfryer het goedkoopst is.

[ls_content_block id=”569″ para=”paragraphs-no-shortcodes”]

Bol.com
Coolblue (Tip: altijd scherpe Airfryer deals)
Expert
MediaMarkt

Airfryer voordeel bij Blokker.nl

Blokker.nl heeft een groot assortiment aan airfryers. Merken als Philips, Tefal, Princess en Inventum worden door Blokker.nl verkocht. Ook verkoopt Blokker.nl een breed aanbod aan airfryer accessoires, denk hierbij aan bakvormen, mandjes en spatdeksels. Let wel op, deze accessoires zijn meestal maar voor één model geschikt. Kijk dus goed of de accessoire in jouw airfryer past. Past het toch niet helemaal goed? Geen probleem! Bij Blokker is het mogelijk om bestelde producten kosteloos te retourneren. Webshoppen zonder zorgen doe je dan ook bij Blokker.

Cashback op je airfryer bij Blokker.nl

In het verleden hebben verschillende merken leuke cashback acties gehad. Zo gaf Philips bij aankoop van een XL Airfryer in 2016/2017 €30 cashback korting. Let bij de aanschaf van jouw airfryer op deze acties, extra korting is natuurlijk altijd leuk meegenomen.

Wil je gebruik maken van een cashback actie? Allereerst moet er een cashback actie lopen. Daarnaast moet je het aankoopbewijs opsturen naar de fabrikant van de airfryer. Vervolgens wordt de aanvraag door de fabrikant beoordeeld. Wordt de aanvraag goedgekeurd? Dan ontvang je binnen enkele weken een deel van het aankoopbedrag op je rekening gestort.

Houd er wel rekening mee dat deze data gebruikt kan worden voor marketingdoeleinden. Wil je niet dat je mailtjes krijg? Geef dit dan aan tijdens het invullen van het cashback formulier. Zo kan je gebruik maken van de cashback zonder dat je irritante mailtjes ontvangt.

Over Blokker.nl

Wie kent Blokker niet? In vrijwel elke winkelstraat vind je een Blokker winkel. Sinds enkele jaren timmert het bedrijf ook online aan de weg. In de webshop van Blokker vindt je een breed assortiment aan elektronica en huishoudelijke producten. Ook heeft Blokker een breed assortiment aan airfryers. Merken als Philips, Inventum, Princess en Tefal zijn via Blokker te verkrijgen. Ben je van plan om binnenkort een airfryer bij de Blokker te kopen? Bovenaan deze pagina vind je alle airfryer aanbiedingen van Blokker.

Airfryer Black Friday 2020

Mis nooit meer een Airfryer aanbieding!

- Alleen de beste aanbiedingen

- Geen spam

- Betaal nooit meer te veel

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je altijd op de hoogte van de beste Airfryer aanbiedingen!