Airfryer aanbiedingen Bol.com

Bol.com heeft als grootste Nederlandse webshop regelmatig airfryers in de aanbieding. Kortingen lopen in sommige gevallen leuk op. Klik op één van de onderstaande links om naar een overzichtspagina per merk te gaan, zo zie je direct de goedkoopste airfryer van een bepaald merk. Klik op deze link om alle airfryers in één overzicht te zien, zo zie je direct welke airfryer het goedkoopst is.

Airfryer voordeel bij Bol.com

Bol.com heeft een groot assortiment aan airfryers. Merken als Philips, Tefal, Princess en Inventum worden door Bol.com verkocht. Ook verkoopt Bol.com een breed aanbod aan airfryer accessoires, denk hierbij aan bakvormen, mandjes en spatdeksels. Let wel op, deze accessoires zijn meestal maar voor één model geschikt. Kijk dus goed of de accessoire in jouw airfryer past.

Cashback op je airfryer bij Bol.com

In het verleden hebben verschillende merken leuke cashback acties gehad. Zo gaf Philips bij aankoop van een XL Airfryer in 2016/2017 €30 cashback korting. Let bij de aanschaf van jouw airfryer op deze acties, extra korting is natuurlijk altijd leuk meegenomen.

Om van een cashback actie gebruik te maken dien je het aankoopbewijs (de factuur) naar de fabrikant op te sturen. Vervolgens krijg je binnen enkele weken of maanden een deel van het aankoopbedrag op je rekening gestort. Houd er rekening mee dat cashback acties worden gebruikt om consumentendata te verzamelen. Fabrikanten gebruiken deze data voor onderzoek maar ook voor marketingdoeleinden. Wil je niet dat jouw gegevens voor dat laatste worden gebruikt? Geef dit dan aan tijdens het invullen van jouw gegevens.

Over Bol.com

Bol.com is de grootste en bekendste webshop van Nederland. Bol.com begon als webshop voor boeken maar breidde het product aanbod al snel uit naar andere segmenten. Hierdoor is Bol.com uitgegroeid tot de grootste webshop van Nederland. De webshop verwerkt elke dag vele duizenden pakketjes.

Bol.com heeft vaak producten in de aanbieding. Zo heeft Bol.com bijvoorbeeld de Solden. Tijdens de Solden worden vele producten gedurende één week afgeprijsd. Kortingen kunnen tijdens de Solden leuk oplopen. Ook heeft Bol zo nu en dan thema weken. Denk aan thema’s als gaming, elektronica, keuken en huishouden. Tijdens een themaweek vind je op Bol.com verschillende producten uit een bepaalde categorie in de aanbieding. Tot slot zijn er speciale dagen als Singles Day, Black Friday en Cyber Monday. Op deze dagen geven webwinkels als Bol hoge kortingen op het gehele assortiment, waaronder airfryers.