philips airfryer aanbiedingenDe Philips Airfryers zijn de meest populaire van het moment. Niet gek als je ziet hoe de Philips Airfryers uit de laatste testen van de consumentenbond zijn gekomen. Helaas gaat voor niets de zon op, de Philips Airfryers kosten meestal wat meer dan de airfryers van bijvoorbeeld Princess of Inventum. Momenteel hebben de volgende webshops Philips Airfryer aanbiedingen die kunnen oplopen tot 30% korting op het aanschafbedrag:

Philips Airfryer Cashback Actie

Philips is in 2016 een cashback actie op airfryers gestart. Met deze actie is het mogelijk om €30 cashback te claimen na het aanschaffen van een Philips Airfryer. Deze actie was geldig op de normale variant maar ook op de Philips Airfryer XL.

De €30 cashback actie loopt van 24 oktober 2016 tot en met 16 februari 2017. Je dient jouw aanvraag voor 5 februari 2017 in te dienen om van deze actie gebruik te maken.

De €20 cashback bij Bol.com loopt van 3 januari 2017 tot en met 22 januari 2016. Je dient jouw aanvraag voor 2 maart 2017 in te dienen om van deze actie gebruik te maken.

Meer informatie over deze cashback actie vind je op de website van Philips.

Gezond frituren met een Philips Airfryer

Frituren met ongezond frituurvet, vieze luchtjes en vette rommel is verleden tijd met de Airfryer. De Airfryer is als het ware een mini hete luchtoven waarin het mogelijk is om verschillende soorten voedsel te bereiden. Denk aan friet, snacks maar ook taarten, cakes en ovenschotels.