Tefal airfryer aanbieding

Zoek je een airfryer aanbieding voor het merk Tefal? Lees deze pagina dan goed door! Er komen zo vaak nieuwe aanbiedingen naar voren bij verschillende aanbieders en daarom hebben we de verschillende aanbiedingen bij de verschillende aanbieders voor jou op een rij gezet! Tefal is qua prijsverhouding iets goedkoper dan de Philips Airfryer, en schommelt als middelmoot op de markt van heteluchtfriteuses.

Welke webshop biedt een airfryer aanbieding van Tefal aan?

Airfryer aanbieding Tefal bij bol.com
Airfryer aanbieding Tefal bij Blokker.nl
Airfryer aanbieding Tefal bij Coolblue.nl
Airfryer aanbieding Tefal bij Expert.nl
Airfryer aanbieding Tefal bij Mediamarkt.nl

Goedkoop en gezond frituren met de airfryer aanbieding van Tefal

De reden waarom je op zoek bent naar een heteluchtfriteuse is waarschijnlijk dat je hebt gehoord dat je kunt frituren met 80% minder vet waardoor het stukken gezonder is dan het normale frituren, of simpelweg om de grote hoeveelheid mogelijkheden waarvoor een airfryer gebruikt kan worden. Het mooiste van alles is dat je tegenwoordig van alle voordelen kunt genieten en dat de Tefal airfryer regelmatig met flinke korting wordt aangeboden. De kortingen voor het merk Tefal lopen soms wel op tot 40%.

Welke Tefal modellen zijn er allemaal?

Tefal heeft verschillende modellen heteluchtfriteuses. Zo heeft hun eerste ontwerp de naam Tefal ActiFry gekregen. Hun tweede ontwerp heeft de Tefal Fry Delight. Qua maat heeft Tefal de normale uitvoering, de XL uitvoering en de XXL uitvoering. De XXL variant heeft een inhoud van 1,7kg waardoor hij geschikt is voor 8 personen!

Cashback van Tefal

Tefal heeft een cashback actie met drie verschillende geldbedragen die je terug kunt krijgen. Dit zijn €50,- / €20,- / €10,- euro. Op de site van Tefal staat uitgelegd hoe je deze terug kunt krijgen. Binnen zes weken wordt het geld teruggestort op je bankrekening en deze actie is geldig tot 8 januari 2018.

Overige Tefal aanbiedingen

Naast de cashback actie zijn er nog andere manieren om gebruik te maken van een aanbieding. De meest voorkomende aanbieding is de directe korting. Deze korting wordt door de webwinkels verrekend. Dit is het geval wanneer er een airfryer met korting wordt aangeboden op de webwinkel. Bekende webwinkels als Blokker, Bol.com en MediaMarkt hebben bijna altijd wel een aantal airfryers in de aanbieding. Via de bovenstaande links zie je direct waar een airfryer het voordeligst te verkrijgen is.

Wil je binnenkort een airfryer van Tefal kopen? Houd deze pagina dan goed in de gaten. Wij publiceren namelijk alle Airfryer aanbiedingen op deze website. Dus ook van merken als Philips, Inventum en Princess.