Philips airfryer aanbieding

De Philips Airfryers zijn de meest populaire van het moment. Niet gek als je ziet hoe de Philips Airfryers uit de laatste testen van de consumentenbond zijn gekomen. Helaas gaat voor niets de zon op, de Philips Airfryers kosten meestal wat meer dan de airfryers van bijvoorbeeld Princess of Inventum. Momenteel hebben de volgende webshops Philips Airfryer aanbiedingen die kunnen oplopen tot 30%
korting op het aanschafbedrag:


Huidige Philips Airfryer aanbiedingen

Coolblue
Philips, Princess, Inventum & Tefal
Gratis verzending
Vandaag besteld, morgen in huis
Bol.com
Philips, Princess, Inventum & Tefal
Gratis verzending
Vandaag besteld, morgen in huis
Expert
Philips, Princess, Inventum & Tefal
Gratis verzending
Vandaag besteld, morgen in huis
MediaMarkt
Philips, Princess, Inventum & Tefal
Gratis verzending
Vandaag besteld, morgen in huis

Philips Airfryer Cashback Actie

philips airfryer aanbiedingen

Philips is een cashback actie op airfryers gestart. Met deze actie is het mogelijk om €30 cashback te claimen na het aanschaffen van een Philips Airfryer. Deze actie was geldig op de normale variant maar ook op de Philips Airfryer XL.

De €30 cashback actie loopt van 24 oktober 2016 tot en met 16 februari 2017. Je dient jouw aanvraag voor 5 februari 2017 in te dienen om van deze actie gebruik te maken.

De €20 cashback bij Bol.com loopt van 3 januari 2017 tot en met 22 januari 2016. Je dient jouw aanvraag voor 2 maart 2017 in te dienen om van deze actie gebruik te maken.

Meer informatie over deze cashback actie vind je op de website van Philips.

Gezond frituren met een Philips Airfryer XL

Frituren met ongezond frituurvet, vieze luchtjes en vette rommel is verleden tijd met de Airfryer. De Airfryer is als het ware een mini hete luchtoven waarin het mogelijk is om verschillende soorten voedsel te bereiden. Denk aan friet, snacks maar ook taarten, cakes en ovenschotels.

Philips heeft de afgelopen jaren verschillende airfryers op de markt gebracht. De airfryers van Philips zijn in twee series te verkrijgen, nameijk; viva en avance. Het verschil tussen viva en avance is dat de airfryers uit de avance serie wat rijkelijker zijn uitgerust. Denk hierbij aan een display of een aantal extra standen. De viva airfryers zijn wat simpelen uitgerust. Denk hierbij aan een draaiknop in plaats van drukknoppen.

Philips heeft airfryers in verschillende maten van normaal formaat tot XL en XXL formaat. De XL en XXL airfryers zijn bedoeld voor gezinnen. Met deze airfryers is het mogelijk om meer voedsel te bereiden. Perfect voor gezinnen of grote eters, maar ook ideaal voor het bereiden van ovenschotels of het bakken van cakes en taarten.

Wil je binnenkort een airfryer van Philips kopen? Houd dan de Philips airfryer aanbiedingen in de gaten. Bovenaan deze pagina vind je de laatste en beste aanbiedingen van Philips airfryers. Op onze homepage vind je aanbiedingen van Philips maar ook van andere airfryer merken, bijvoorbeeld van Inventum en Princess.

Veel gestelde vragen:

Is er op dit moment een Airfryer aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Airfryer aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Airfryer aanbieding?

Er wordt gemiddeld €25 bespaard door gebruik te maken van een Airfryer aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Airfryer aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Airfryer in de aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.

De Philips avance collection

Met de nieuwe Philips collectie gebruik je 80% minder vet dan met de normale frituurpan. Lekker en gezond eten, dat kan met de Philips Airfryer. Maak heerlijke resultaten die goed samen gaan met je favoriete snacks.

Airfryer Black Friday 2020

Mis nooit meer een Airfryer aanbieding!

- Alleen de beste aanbiedingen

- Geen spam

- Betaal nooit meer te veel

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je altijd op de hoogte van de beste Airfryer aanbiedingen!